maandag 9 maart 2015

► WELKOM BIJ __// Wandelen met War \\__


■ Over mij

Mijn naam is War (1969) en dat is een verkorte naam van Warry / Warner.
Echtgenoot van de allerliefste vrouw op deze wereld en trotse vader van 1 zoon. Ik ben geboren en getogen in de provincie Groningen en woon in Oost-Groningen en voel me ook vooral noorderling. Dit alles heeft met mijn ouders te maken. Mijn moeder komt uit Friesland en mijn wijlen vader is een Drent. 

Ik ben huisman en doe dat niet altijd vrijwillig. Vele jaren terug is er helaas
bij mij Ziekte van Crohn vastgesteld en heb ik behoorlijk wat operaties (van zeer grote tot wat kleinere) achter de rug. Ook ben ik stomadrager. Iets waar ik verder weinig of geen last van ondervind. De ziekte is momenteel redelijk rustig, doordat ik mijn lichaam niet te veel belast, waardoor ik een redelijke levenskwaliteit kan behouden. Er is bij mij wel sprake van een vorm van een chronische vermoeidheidsgevoel en dat is iets wat niet altijd meevalt. In de afgelopen 30 jaar ben ik mijn eigen levenscoach geworden en weet voor mezelf wat het beste is voor mijn lichaam, geest en leven. En dat is gedoseerde inspanning. Zowel fysiek als mentaal. Ook doe ik aan mindfulness en meditatie.■ Wandelen in een rustig tempo (3 a 4 km p/u) en niet te grote afstanden zijn voor mij dé fysieke en mentale uitlaatklep. Het is puur genieten in bijvoorbeeld de natuur of in een mooie stad of in een pittoresk dorpje. Ook kan ik enorm genieten van persoonlijke verhalen van mensen. Wat is hun passie, hun geluk of hun verdriet. Hun totale verhaal. We zijn allemaal verschillend wat het juist zo boeiend maakt.

■ Wat ga ik in dit __// Wandelen met War \\__ blog doen ?
Ik ga hier veel foto's © plaatsen van wandelingen die ik al gewandeld heb (vele met mijn gezin of alleen met mijn vrouw )
En zal daar het nodig bij vertellen.Dat kan over van alles zijn. 
Ook zal ik schrijven over bijvoorbeeld schoenen, jassen of tassen etc. en of ze me goed bevallen. Altijd leuk om iets te testen en te laten weten hoe het bevalt. Al is zoiets natuurlijk wel enigszins persoonlijk en smaakgebonden.
Natuurlijk zal ik komen met tips. (soms van mezelf en natuurlijk ook van anderen - dan natuurlijk zo nodig met bronvermelding)
Mocht je foto's van mij willen gebruiken wees dan even aardig om me dat te vragen of te laten weten. Wel zo netjes toch...

Als je nog vragen hebt laat het me weten.
Dat kun je doen op bijvoorbeeld ergens op een plek bij de reacties op dit blog of op mijn twitter account : 

https://twitter.com/WandelenMetWar

Vindt je dit blog leuk, vertel het een ander.
Heb je feedback voor mij, vertel het mij.
Dank !

Ik wens je heel veel kijk en leesplezier.

Groetsels van
     
__// W*A*R \\__

Geen opmerkingen:

Een reactie posten